tisdag 25 maj 2010

Kort rapport

Idag är det endast 12 dagar kvar tills Hexa är beräknad och hon är TJOCK!!!! Vi vägde flickorna igår och Hexa har gått upp 3 kilo och Fay har gått upp 1 kilo. Hexa vill inte längre ta långa promenader utan stannar efter en stund och säger nu vänder vi hemåt och sötnosen får naturligtvis som hon vill, man märker att hon är tung bara av att se henne gå, men hoppa över diken, ja, Då märks det verkligen att hon är tjock och tung.

Fay har idag åkt iväg för att valpa hos uppfödaren Mickis och det blev ju genast såå tomt, fast man har huset fullt av hundar.... Detta är Fays sista kull sedan blir hon Niklas på heltid :-)

Det trillar fortfarande in intresseanmälningar för Hexa/Jimi valpar, roligt, roligt. Listan är som sagt lååång, men det är bara en intresselista. Några har svårt att hitta mailadress till mig så här kommer lite info igen.
mail: sari(a)dontdownload.com
Tel: 073-922 98 68

Kommer verkligen att försöka hinna uppdatera mera när det närmar sig, nervöst, men roligt var det :-)

3 kommentarer:

Andreas sa...

Guuu så spännande! :) En bc som inte gå långpromenader är ett gott tecken i detta fallet. Nåt stort o unikt är på gång, följer med spänning hur många det blir. Kommer gärna o hälsar på om en månad eller så:) Ha de underbart.

Unknown sa...

Ser fram mot daglig uppdatering sen när knåddarna har landat ;) Du är en perfekt speaker!

Elle, Trombi o Ed sa...

Söta lilla Hexa som e så tung så hon vill vända hem...gulligt!

Skönt att Fay inte behöver åka bort nå mer efter den här kullen!

Kramisar